Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Puculjátok vagy csak mossátok...

Puculjátok vagy csak mossátok a répát és a petrezselymet felhasználás előtt?

Figyelt kérdés
Elég sok külföldi főzősvideót nézek mostanában és azokban látom, hogy hámozás nélkül megy a levesbe a répa sőt krumplit is láttam éppen most egy receptben.
2021. szept. 17. 17:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%
Minden ilyesmit mosok, egy kefével. Kb. a kivi az egyetlen, amit meg szoktam hámozni.
2021. szept. 21. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!