Puculjátok vagy csak mossátok a répát és a petrezselymet felhasználás előtt?
Figyelt kérdés
Elég sok külföldi főzősvideót nézek mostanában és azokban látom, hogy hámozás nélkül megy a levesbe a répa sőt krumplit is láttam éppen most egy receptben.2021. szept. 17. 17:31
11/11 anonim válasza:
Minden ilyesmit mosok, egy kefével. Kb. a kivi az egyetlen, amit meg szoktam hámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!