Puculjátok vagy csak mossátok a répát és a petrezselymet felhasználás előtt?
Figyelt kérdés
Elég sok külföldi főzősvideót nézek mostanában és azokban látom, hogy hámozás nélkül megy a levesbe a répa sőt krumplit is láttam éppen most egy receptben.2021. szept. 17. 17:31
1/11 anonim válasza:
Ha újkrumpli, frissen érett tavaszi répa akkor csak megmosom én is, de ha téli, meg vastag héjú akkor pucolom
2/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen. Ha csak nagyon vékony héja van csak átmosom, dörzsölöm, ha vastag akkor pucolom
3/11 A kérdező kommentje:
Csak a krumplinak van héja de a répának szerintem nincs hogy látni lehessen az vastag vagy vékony héj.
2021. szept. 17. 17:51
6/11 anonim válasza:
"a krumplinak van héja de a répának szerintem nincs"
He? Akkor a külső réteg az szerinted mi?
7/11 anonim válasza:
Megpucolom, aztán meg is mosom. De én kicsit germafób vagyok :D
8/11 anonim válasza:
Előbb mosom, aztán pucolom. Ahogy a krumplit, zellert is.
9/11 anonim válasza:
5-ös, akkor még nem hallottál a héjában főtt és sült krumpliról, ugye? Elárulom, a rakott krumplihoz a krumplit PUCOLATLANUL kell megfőzni. Csak utána hámozzuk meg.
10/11 anonim válasza:
A krumpli az egyetlen, amit szoktak héjában is sütni, így eléggé kicsavart példát sikerült felhoznod. A répár, zöldségféléket nem lehet és nem is kell héjában főzni. Ezeknek olyan papírvékony a héja, hogy semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!