Leveles tésztába margarin helyett vaj?
10-es, én margarinnal sütök, mindig is azzal sütöttem. Anyum is azzal sütött és mindig finom lett a sütemény. Ha a sütemény rossz, annak nem a margarin az oka, hanem hogy az illető nem tud sütni! Amúgy vajak között is bőven van pocsék minőségű, ahogy margarin között is van ami kiváló. Hogy nem tejből van? Na, bumm!
Mellesleg van, aki ezt szereti, van, aki azt. Attól, mert te a vajat preferálod, mást még ne akarj téríteni! Főleg ne úgy, hogy "jaj, én sosem sütöttem ám margarinnal, mert az sz*r", mivel nem is tudod, hogy egy margarinnal készült torta is lehet isteni finom.
“ Sokkal korszerűbb, egészségesebb, ízesebb ételeket készíthetünk, ha túllépünk a 80-as, 90-es évek magyar gasztronómiáján.”
Na igen. Van som finom holland paradicsom meg paprika, zsír helyett ócska olaj, mert ugye a minőségi olívát senki sem fizeti meg.
Meg lehet kapni kínai világítós csirkéből mellet, amit hirtelen kell sütni, nehogy kijöjjön az 50% víz belőle.
A lényeg hit. :)
"Na igen. Van som finom holland paradicsom meg paprika, zsír helyett ócska olaj, mert ugye a minőségi olívát senki sem fizeti meg."
Vannak biozöldségek és egyáltalán nem megfizethetetlen a minőségi olivaolaj. Nem kell mindent kirántani, nem kell, hogy minden zsírban ússzon, és akkor jó sokáig kitart egy üveg.
"A lényeg hit. :)"
A lényeg az igényesség.
“ A lényeg az igényesség.”
Ez is egyfajta hit. Az idők változásával mindig más számít igényességnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!