A fánkba vaj helyet lehet tenni margarint?
Figyelt kérdés
Fánkot sütöttem csak nem lett könnyü a tésztája, Mindent ugy csináltam ahogy levan irva csak vaj helyet Joghurtos delmát használtam. Lehet evvel rontottam el?2010. aug. 31. 13:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem igen. A vaj és a margarint nem lehet összetéveszteni.
2/9 anonim válasza:
Lehet. A Delma eléggé vizes. A joghurtos pláne.
3/9 anonim válasza:
Igen. Mégha sima sütőmargarinnal csináltad volna. De hát ez a vacak margarinutánzat.. legközelebb ne csináld. Csakis vajjal.
5/9 A kérdező kommentje:
Csakis vajat teszek bele ezután!!!
2010. aug. 31. 14:13
6/9 anonim válasza:
De ne vajat, hanem margarint!!! Vajtól nem lesz jó=) Ráma margarin,nem delma vagy hasonló amit kenyérre kenünk=)
7/9 anonim válasza:
Én fánkba, kalácsba, buktába mindig olvasztott sütőmargarint teszek, nagyon finom, könnyed.
8/9 anonim válasza:
Én meg csak vajjal, soha nem margarinnal. Nekem vajtól lesz légies , lyukacsos, könnyű.
9/9 anonim válasza:
Mindegy hogy vajat,vagy sütőmargarint használsz! A Delma és a többi kenhető margarin sok vizet tartalmaz,és süteményekbe nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!