Milyen lesz a sajtos pogácsám, ha kifelejtettem belőle a margarint?
Figyelt kérdés
Soha nem fordult még elő ilyen, ki is készítettem, és lemaradt, a tészta már megelt, és sül az első adag pogácsa. Rossz lessz így? Ami van benne az liszt, tojássárga, só, pici cukor tejjel, élesztővel felfuttatva.2011. febr. 27. 15:28
1/8 A kérdező kommentje:
*megkelt
Tejföl is van a tésztába,az lemaradt.
2011. febr. 27. 15:30
2/8 Tinker Bell válasza:
Szerintem száraz lesz, de nemsokára kiderül,ha megsül az első adag!
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod,sajnos én is ettől tartok:(
2011. febr. 27. 15:49
4/8 Tinker Bell válasza:
Azért írd majd meg, hogy milyen lett!
5/8 A kérdező kommentje:
Kisült,picit hűlt,egész jó lett,nem olyan puha,mint kéne,de ehető:)még jó,hogy csak fél adagot csináltam.
2011. febr. 27. 16:09
7/8 anonim válasza:
akkor ez zsírszegény pogi lett:)) ropogtatnivalónak jó lesz,mert csak keményedni fog.
ne csüggedj, a legjobb konyhákban is előfordulnak baklövések:))
én az első pogácsámhoz fölforraltam az élesztőt, mert azt hittem, azt jeleneti a felfuttatás:)
a kutya is vicsorgott rá, de míg élek nem felejtem el.
üdv.
8/8 anonim válasza:
:D utolsó, mintha magamat hallanám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!