Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a tejszínhabot...

Hogyan kell a tejszínhabot keményre verni?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam de kicsapódott a zsírja, és ilyen folyékony darabos lett.

2021. szept. 14. 14:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
a hulala nem tejszín, hanem "cukrászhab". ha kóstoltál már igazi tejszínből készült süteményt, nem leszel hajlandó többé lenyelni a hulalát
2021. szept. 15. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!