Hogyan kell a tejszínhabot keményre verni?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam de kicsapódott a zsírja, és ilyen folyékony darabos lett.2021. szept. 14. 14:32
11/11 anonim válasza:
a hulala nem tejszín, hanem "cukrászhab". ha kóstoltál már igazi tejszínből készült süteményt, nem leszel hajlandó többé lenyelni a hulalát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!