Hogyan kell a tejszínhabot keményre verni?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam de kicsapódott a zsírja, és ilyen folyékony darabos lett.2021. szept. 14. 14:32
2/11 anonim válasza:
Az segít, ha jó hideg a tejszín. Fokozatosan emeld, hogy mennyire gyorsan keverje.
3/11 A kérdező kommentje:
Habtejszín
2021. szept. 14. 15:13
5/11 anonim válasza:
Hideg kell hogy legyen és nagyon kell figyelni az időre, mert ha túl vered, vajat kapsz. Az történt most veled. Fiygelsz, hogy mikor kezd igazan sűrűsödni és mikor látod a habverő nyomát benne, onnantól pár pillanat, és kész.
6/11 A kérdező kommentje:
A márka milli
2021. szept. 14. 15:30
7/11 anonim válasza:
Ahogy az 5- írta, tovább verted a kelleténél és vaj lett belőle.
8/11 anonim válasza:
nekem a milli sose sikerül
ha kicsapódott, valszeg túlverted, tehát legközelebb próbáld először közepes fokozaton 2-3 percig és utána nagyon nagyon, de fokozatosan figyeld, nehogy túlverd
9/11 anonim válasza:
Hulalát vegyél, az jó minőségű. Nekünk az mindig kemény habbá áll össze, ha fel van verve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!