Elronthatja a pudingot, ha egy kis tojásfehérje is került bele (bénázás miatt)?
Figyelt kérdés
Nem túl sok, de azért volt valamennyi...2021. szept. 11. 21:24
1/8 anonim válasza:
A bolti puding porokhoz egész tojást teszek.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor mitől lett kicsit "lyukas", nem teljesen homogén? Eddig mindig olyanra sikerült.
2021. szept. 11. 21:30
3/8 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy értem, mire gondolsz. Bolti, vagy te méred ki a keményítőt? Jó alaposan kell kikeverni a port a cukorra, kevés tejjel, és a tojással. Hogyha van kézi habverőd ( [link] azzal sokkal könnyebb elkerülni a csomósodást. Főzés közben pedig állandóan kevergetni kell.
5/8 anonim válasza:
Mert így tanultam a nagymamámtól.
7/8 anonim válasza:
Sehol nem találom a ti válaszotokat a kérdésre, lepontozók.
8/8 anonim válasza:
több mint 15 éve avgyok a konyhában és szerintem nem főztem kettőnél többször ugyanolyan pudingot. elég biztos vagyok benne hogy nem a fehérje rontotta el, főleg ha kicsi került bele. az a angyobb bja ha a fehérjés sütikbe kerül a sárgája, ott egy csepp is elronthatja. viszont a pudingot a fehérje nem rontja el, max icipicit más állaga lesz, kocsonyásabb, esetleg az a pár grammnyi kicsapódik, de hogy "lyukas" legyen azt nem hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!