Hogyan hasznosítsam a sütikészítésből megmaradt cukrozott, kemény tojásfehérjehabot?
Figyelt kérdés
Ötleteket várok, mit kezdjek vele! Ha van rá mód, hogy hasznosítsam.2021. márc. 21. 13:05
1/9 anonim válasza:
Habroló, habkarika, dóscsók, habos ischler, sima piskóta tészta is lehet belőle
4/9 A kérdező kommentje:
Habcsók! Jó ötlet!🙂
2021. márc. 21. 13:46
5/9 anonim válasza:
Csinálj mini pavlovát.
Kis kört kinyomsz ha zsákból, kB 4 cm átmérőjűt és két környi peremet nyomsz még rá, ezt szárítod a sütőben és ha kész van, teszel bele valami tejszínes krémet. Lehet csokis is Vág mascarpones vagy valami gyümölcsös, attól függ mi van otthon.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Én simán megenném úgy, ahogy van. XD
8/9 anonim válasza:
Én mindig kókuszos habcsókot csinálok kimaradt fehérjéből.
9/9 A kérdező kommentje:
Jól hangzik ez a pavlova! Megcsinálom! Köszi!😊
2021. márc. 22. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!