Az én anyukám úgy szokta, hogy higanb, levesszerű állaga van. Egyszer voltam vendégségben, úgy meglepődtem, mert nagyon sűrű volt, és még saláta is volt hozzá.
A párom is úgy szereti, ha sűrűbb, és ő is káposztasalátát szeret hozzá enni.
Én sok lével szeretem, kenyérrel tunkolva, tejföllel és tejfölös ubisalival/töltött paprikával vagy kivászos ubival
2021. szept. 8. 22:35
12/27 anonim válasza:
Legyen szaftos de azért az ne leves állagú legyen. Salátát soha nem eszek hozzá, csak kenyeret
2021. szept. 9. 00:54
13/27 anonim válasza:
Szigorúan húsféle nélkül, hígan, villával osszetorve, jó csípős ecetes almapaprikaval, nyáron kovászos uborkával és természetesen mellé friss kenyér. 😍😍😍
2021. szept. 9. 06:53
14/27 anonim válasza:
Hát én nem tudok rendeset csinálni, mikor kész akkor leszűröm, mivel csak vízben főtt krumpli és kolbász az egész... De én így is szeretem
2021. szept. 9. 08:16
15/27 anonim válasza:
Sok lével szeretem én is.
Tény, hogy ránézésre gusztább a sűrűbb. De ahogy elkezdem enni, durván sok lesz az üres krumpli, hiába bármi sali mellé.
Úgy a legjobb, hogy ha összetöröm a krumplit, és összekeverem a szafttal, akkor legyen olyan pépes, ami már inkább kanállal ehető, mintsem villával. :) És persze jusson elég szaft az egész edénnyi krumplira, különben vitázik a család. :)
2021. szept. 9. 09:43
16/27 anonim válasza:
Sok lével, karikára vágva a krumplit, lecsókolbász vagy szalonna bele karikázva, kockázva. És kefír hozzá.😍
Drága édesapám mindig így csinálta.❤️
2021. szept. 9. 10:29
17/27 anonim válasza:
14
Mit lehet azon nem tudni?
2021. szept. 9. 19:55
18/27 anonim válasza:
Hát utolsó, ez az!
Mivel 100%ig víz állagú a "szaft" a végén, valamit csak nem csinálok jól, nem gondolod?
2021. szept. 9. 22:59
19/27 anonim válasza:
Oké. Hogy csinálod?
2021. szept. 9. 23:04
20/27 anonim válasza:
14-es: vagy túl sok (rengeteg) vizet öntesz hozzá, vagy (ez a valószínübb) nem megfelelö, sütnivaló krumplit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!