A csirkeszívnek vagy a csirkezúzának kell tovább sülnie?
Figyelt kérdés
Pörköltről lenne szó2021. szept. 4. 10:42
2/7 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm a választ! Kb mennyivel süssem tovább, feltételezve hogy kb ugyanakkora darabokra vágom őket?
2021. szept. 4. 11:00
3/7 anonim válasza:
Én kb plusz félóra - negyven percel tovább szoktam készíteni.
A zúza kissé rágós, vaj puha nem lesz. Bár maga a szív sem.
4/7 anonim válasza:
Ha puhára szeretnéd csinálni, akkor elkészítés előtt enyhén sós vízbe átragad be kb 1 órára.
Amikor a hagymát megpirítottad, ötsd fel vízzel, és ebbe tedd a zúzát.
Sima hagymás olajban nem szabad pirítani.
5/7 anonim válasza:
átragad - áztasd *
Bocsi telefon javít…
6/7 anonim válasza:
Zúzához tegyél egy fél mokkáskanál szódabikarbónát, nagyjából félidő után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!