Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkeszívnek vagy a csirkez...

A csirkeszívnek vagy a csirkezúzának kell tovább sülnie?

Figyelt kérdés
Pörköltről lenne szó

2021. szept. 4. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Zúzának.
2021. szept. 4. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm a választ! Kb mennyivel süssem tovább, feltételezve hogy kb ugyanakkora darabokra vágom őket?
2021. szept. 4. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Én kb plusz félóra - negyven percel tovább szoktam készíteni.


A zúza kissé rágós, vaj puha nem lesz. Bár maga a szív sem.

2021. szept. 4. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Ha puhára szeretnéd csinálni, akkor elkészítés előtt enyhén sós vízbe átragad be kb 1 órára.


Amikor a hagymát megpirítottad, ötsd fel vízzel, és ebbe tedd a zúzát.

Sima hagymás olajban nem szabad pirítani.

2021. szept. 4. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

átragad - áztasd *


Bocsi telefon javít…

2021. szept. 4. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Zúzához tegyél egy fél mokkáskanál szódabikarbónát, nagyjából félidő után!
2021. szept. 4. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Főzni kell nem sütni.
2021. szept. 4. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!