Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bulgurt mivel lehet feldobni,...

Bulgurt mivel lehet feldobni, ízesíteni?

Figyelt kérdés

Szeretem köretként, és pofon egyszerű elkészíteni.De néha kicsit egyhangú és unalmas.

Sóval, petrezselyemmel vagy borssal szoktam ízesíteni.



2021. aug. 30. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Kukoricával és/vagy borsóval szoktam még :)
2021. aug. 30. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Bármivel, amivel a rizst is.

Engedd fel húslevessel, füstölt lével, zöldségekkel (rizibizi és társai) gombával, reszelt sajttal, (lehet füstölt is), ízesítsd vajjal és snidlinggel.

2021. aug. 30. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 qkker1 ***** válasza:
77%
Borsó, gomba, kevés lecsó, fűszerek.
2021. aug. 30. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

tabulé


petrezselyem(sok), lilahagyma+paradicsom apróra vágva, citromlé, kis olívaolaj, só, bors.

2021. aug. 30. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

nálam is kukorica és vagy borsó. néha "rizses" húst csinálok belőle

plusz feldobja ha valami szószosat eszem hozzá

amit még szoktam betölteni pl cukkinibe. összekeverem fűszerekkel, zöldségekkel és betöltöm félbevágott cukkinibe, megsütöm, sajt a tetejére

2021. aug. 30. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Én amolyan török rizsnek szoktam néha megcsinálni, ami nálam annyit tesz, hogy hagymát + kis fokhagymát pirítok, paradicsom sűrítmény, paprika, só, bors, és ebben főzöm ki.
2021. aug. 30. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:

Igazából férfi vagyok, úgyhogy annyira túlbonyolítani se akarom a dolgokat, meg nagyon belemerülni se :) Annyira azért nem mozgok otthonosan a konyhában. De azért így is kaptam jó pár használható ötletet!

Köszönöm!

2021. aug. 30. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

A legegyszerűbb, ha fűszeres lében főzöd meg. Ha nincs alapleved, nyugodtan dobj mellé 1-2 leveskockát.

Ha még változatosabbá szeretnéd tenni, keverj hozzá pirított hagymát, vagy apróra vágott bármilyen friss vagy sült zöldséget. Ha nagyon szeretnéd minimálisra csökkenteni a befektetett energiát, vehetsz hozzá fagyasztott felaprított vöröshagymát és tetszőleges fagyasztott, előkészített zöldségeket vagy zöldségkeveréket. Ezeket elég a főzés végén hozzátenni, így külön edényt sem kell használnod. Még gyorsabb, ha konzerv zöldségeket használsz: kukorica, borsó, csicseriborsó, apró szemű bab, stb.

2021. aug. 31. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

Ha férfi vagy és nem vagy gyakorlott szakács, akkor nagy elönyöd van a többséggel szemben.

Egyszerüen engedd szabadjára a fantáziádat és azt tegyél hozzá, ami éppen eszedbe jut. Sok különlegesen jó dolgot fogsz felfedezni, mégha nem is megszokott.

A legtöbb embert éppen az akadályozza a kisérletezésben, hogy tudja, hogy "kell", hogy "szokás", ezért nem mer újat megpróbálni.

Viszont a leveskocka, ételízesítö és társait felejtsd el, ezek csak káros anyagok, meg egy vödör ízfokozó.

2021. aug. 31. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Figyu, én is férfi vagyok, és nem régóta főzök. A legfontosabb, hogy tanulj meg pörköltalapot készíteni. Onnantól egy csomó dolgot el tudsz majd készíteni. És bulgur ízesítésére is jó.
2021. aug. 31. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!