A halat lehet minden probléma nélkúl enni ha jól be van irdalva, az apró szálkáktól nem kell félni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 22:31
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem!
Ez egy járványként terjedő ostobaság, amit valami dilettánsok félrefordítása vagy félremagyarázása alapján kezdtek el terjeszteni.
Az irdalás még csak véletlenül se erről szól.
Aki mást mond, az egyszerűen hülye hozzá. Nem tudom ezt szebben mondani.
3/7 anonim válasza:
Milyen hal? Nem beszélve arról, hogy kinek? Nem mindenki eszi a keszeget sem így.
4/7 anonim válasza:
Nem irdalni kell, filézni! Ha jól meg van csinálva akkor tényleg nem félős.
5/7 anonim válasza:
Filézésnél is benne maradnak a felső részében az Y szálkák. Állítólag irdalással ezeket vágják át. De nem tudom.
Gyerekkorban megettem a keszeget is, most már félek mindenféle haltól. Imádnám a pontyot, de pont emiatt nem eszem:(
6/7 anonim válasza:
#5: Ha jól csinálják nem marad meg az Y szálka sem. 2-3 mm-enként kell, és nem a bőre felől. Érzed, ahogy ropognak a szálkák, ahogy vágod. Sütésnél aztán eltűnik egyszerűen. Keress Youtube videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!