Mascarpones krem muffinra? hol ronthattam el?
Figyelt kérdés
sziasztok, 2 napja csinalni akartam cupcaket, es kovettem egy mascarpones krem receptet a tetejere. de akarmit csinaltam vele, teljesen folyos maradt , nem lett belole krem. volt benne habtejszin is, de meg igy sem. olyan volt mint a viz :/ hol ronthattam el?2021. aug. 11. 21:14
1/3 anonim 



válasza:





Hol a recept? Anélkül nem lehet megmondani, mi nem stimmel
2/3 anonim 



válasza:





Alapesetben a mascarpone es habtejszin kombo kb beton szilárdságú stabil krém....
3/3 anonim 



válasza:





Linkeld a receptet.
Elöljáróban ezek lehetnek a hibák:
1. a még meleg muffinra került a krém, így elolvadt
2. tejszín:
2.1. nem habtejszín, ami zsírtartalma legalább 30%
2.2. nem volt alaposan behűtve felverés előtt
2.3. túlverték
3. kevés mascarpone került a tejszínhab verése KÖZBEN
4. belenyalakodtak a tálba a krém készülése közben, a kanálon maradt nyál is tönkreteheti a krémet (igaz ez a pudingra is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!