Mit lehetne főzni 5 napos kel káposzta főzelékböl?
Figyelt kérdés
Vagy fagyasztani?vagy arra gondoltam besürítem, betöltöm paprikába és kirántom.Csinálta valaki?2021. aug. 11. 13:10
11/22 A kérdező kommentje:
Nem krumpli van benne, most rizsel készítettem.
2021. aug. 11. 18:25
12/22 anonim válasza:
Rizzsel?
Amúgy undorító amit művelsz és ahogy főzöl.
13/22 A kérdező kommentje:
Amenyi ház annyi szokás!
2021. aug. 11. 19:42
14/22 anonim válasza:
Kérdező! Azért az ember nem disznó, hogy mindent megegyen.
15/22 A kérdező kommentje:
Mi ebben a moslék?Rendesen kérdeztem!Nálunk nem dívik kidobni az ételt nem vagyunk nyápick városiak.
2021. aug. 11. 19:46
16/22 anonim válasza:
Kérdező! Nincs olyan falusi ismerősöm, rokonom, aki ezt az ételt megenné. és nem azért, mert nem városi nyápicok, hanem azért, mert normális ételeket főznek és tisztában vannak egészségügyi követelményekkel.
17/22 anonim válasza:
Ez aranyos.
Én se vagyok városi,de azért mindent nem eszünk meg,csak hogy ne legyünk nyápicok.
Ami nem fogy el azt a ház körüli állatok megeszik.
Inkább így fogyjon el,mint összemancsoljam valamivel, amiből nem lesz ehető étel.
19/22 anonim válasza:
Eleve nem egy szemnek kedves étel a kelkáposzta főzelék, de ezt még tetezed a rizzsel. Erre jön a "sűrítes", paprikába töltés és kirantas. Eleinte azt gondoltam, hogy a megmentett kaja lenne moslek, de nem, már az eredeti is az volt. Van az a mondás, tudod. Sz.rbol nem lehet várat építen, se ostort fonni. Se rendes kaját készíteni.
Amúgy mióta főzöl? Mivel etetett az anyád gyerekkorodban?
20/22 anonim válasza:
Nem kell főzni, ez már egy kész moslék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!