Mit lehetne főzni 5 napos kel káposzta főzelékböl?
Azt én már kidobnám
5 napos főtt étel ebben a melegben már valószínűleg romlott.
Kár a többi hozzávalót elpocsékolni
Ráadásul ahogy leírtad,az gyomorforgató recept.
És ezt ki fogja megenni?
Ertem én, hogy a panir alatt sok minden elfér, de ez több, mint undorító.
Légyszi, ha megcsinalod, tedd fel a Jó étvágyat Facebook csoportba.
Jajj.
Töltött káposztára van 4 napos megeszem limitem, leves 3, főzelék az max 2.
Az meg sem fordult a fejében senkinek,hogy nem hűtőben volt...
De lefagyasztani is frissen érdemes,nem akkor amikor már megpimpósodott.
5 nap hűtőben tárolás legtöbb főtt ételnél már nagyon necces.
Senki nem szereti kidobni sem,de a hasznosításnak is van egy határa.
Főleg ha kb 500 Ft értékű kajáról van szó, hogy megy a kutyának vagy a szemétbe, esetleg egy 4 tagú család kap hasmenést, hányást,akkor inkább kidobom.
A kelkáposzta főzelék mondjuk a krumpli miatt (nálunk van benne) fagyasztva sem jó.
A rántott paprikás recept meg szerintem ehetetlen lenne.
Mondjuk ha gyakorló háziasszony vagy akkor elképzelésem sincs hogy jutott eszedbe.
Szóval csak a hulladékot gyarapítanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!