Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Uborkasalátának az uborkát...

Uborkasalátának az uborkát hogyan fagyasszam le?

Figyelt kérdés
Legyalulom besozzam vagy ne?
2010. aug. 29. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyaluld, de mindenesetre ne sózd be, erre semmi szükség. Elég löttyedt lesz így is, mikor kiolvad.
2010. aug. 29. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Kinyomkodjam vagy ne mielőtt zacskózom?
2010. aug. 29. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi ugy szoktunk csinálni, hogy lereszelem, majd bezsacskózzunk. NEm sózunk. De előtte kinyomkodjuk belőle a sok vizet.
2010. aug. 29. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
En egeszben fagyasztanam le, mert akkor a vitaminok megmaradnak.
2010. aug. 29. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Egészben semmiképpen,mert akkor nem tudod kiengedés után lereszelni. Én gyalulva,sózás-kicsavarás nélkül fagyasztom le. Amikor kiengedem teszek rá sót,és utána csavarom ki.
2010. aug. 29. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Legyalultam és úgy fagyasztottam
2010. aug. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!