Uborkasalátának az uborkát hogyan fagyasszam le?
Figyelt kérdés
Legyalulom besozzam vagy ne?2010. aug. 29. 09:56
1/6 anonim válasza:
Gyaluld, de mindenesetre ne sózd be, erre semmi szükség. Elég löttyedt lesz így is, mikor kiolvad.
2/6 A kérdező kommentje:
Kinyomkodjam vagy ne mielőtt zacskózom?
2010. aug. 29. 10:03
3/6 anonim válasza:
Mi ugy szoktunk csinálni, hogy lereszelem, majd bezsacskózzunk. NEm sózunk. De előtte kinyomkodjuk belőle a sok vizet.
4/6 anonim válasza:
En egeszben fagyasztanam le, mert akkor a vitaminok megmaradnak.
5/6 anonim válasza:
Egészben semmiképpen,mert akkor nem tudod kiengedés után lereszelni. Én gyalulva,sózás-kicsavarás nélkül fagyasztom le. Amikor kiengedem teszek rá sót,és utána csavarom ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Legyalultam és úgy fagyasztottam
2010. aug. 29. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!