Van 3 kiló sertéscomb a fagyasztóban, nem kell megcsinálnom az egészet, szeretném feldarabolni, de nemtudom hogyan? Olvasszam ki, aztán újra fagyasszam le? Azt lehet?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 07:21
1/6 anonim válasza:
Szia! Én mindig fagyasztás előtt szoktam kisebb darabokra vágni és úgy teszem el. Ha most felolvasztod nem tanácsos újra lefagyasztani. Mit szeretnél belőle csinálni?
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyobb vendégséget várok, de mivel ők is hoznak ételeket, így elég lenne 1 kiló is a pörkölthöz.
2009. ápr. 9. 08:09
3/6 anonim válasza:
Vágd szét fagyosan! Papám mindig tartott a konyhában egy fűrészlapot, amit mindig a csont szétvágására használt, vagy a fagyott húsokhoz.
4/6 anonim válasza:
Meg lehet csinálni mindet pörinek, és a készet is le lehet fagyasztani, csak akkor már adagold ki :)
5/6 anonim válasza:
Mivel nem tanácsos kiolvasztani és visszafagyasztani a húst, ezért én a helyedben kiolvasztanám, elkészíteném, és a kész ételt dobozokban lefagyasztanám. Készítenék finom, egészséges pörköltet, brassói aprópecsenyét, egy részt pedig egészben megsütnék. Ezt a sültet aztán eheted főzelékhez vagy körettel is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor inkább kiveszem az egészet és készítek belőle ételeket.
2009. ápr. 9. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!