Miért kell a tésztát annyira sok vízben megfőzni? (20 szoros mennyiségben)
A csomagolásra az van íva, hogy az 500g-os tésztát 10-15 liter vízben kell megfőzni? Ez számomra annyira pazarlásnak tűnik. Mivel lesz rosszabb he kevesebbe főzőm?
Tegnap kipróbáltam 2 literben és szerintem megfőtt, de még soha nem próbáltam 10-ben, hogy össze tudjam hasonlítani.
12-es, én zacskós rizst szoktam főzni, annak meg kell a sok víz, különben nem ér bele rendesen, ha fel van fűzve a fakanálra. Fene fogja szűrögetni a rizst is. Tésztánál is elég az.
13-mas, milyen szósz? Nemcsak spagettit főz az ember. De ha neked már a mák, meg a túró is szósz, akkor gratulálok! XD
11-es voltam.
#15 bocs, nem Mo-n élek, nálam paradicsom, pesto, tejszínes szószok mennek a tésztára. és spagettit nagyon ritkán főzök, inkább tagliatellét, pappardellét vagy pennét szoktunk enni.
amúgy kulturált ember rizst annyi vízben főz amit pont felszív. így nem kell szűrögetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!