Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Máriatövis magolajat (hidegen...

Máriatövis magolajat (hidegen sajtolt) rakhatok kenyértésztába (természetesen normális mennyiségben)? (még nem próbáltam, csak az előnyös élettani hatása miatt kérdezem)

Figyelt kérdés
Vagy péksüteménybe. Azért kérdezem, mivel nem tudom, hogy a benne lévő szilimarin vegyületkomplex lebomlik-e 120-180 foknál, vagy mennyi a bomlási hője. Ill. hogy valaki csinált-e már ilyet, és milyen tapasztalatai vannak.
2018. máj. 6. 16:29
 1/1 anonim válasza:
Gondolkozz, miért hidegen sajtolt olaj? Tedd a kisült kenyérre.
2018. máj. 15. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!