Máriatövis magolajat (hidegen sajtolt) rakhatok kenyértésztába (természetesen normális mennyiségben)? (még nem próbáltam, csak az előnyös élettani hatása miatt kérdezem)
Figyelt kérdés
Vagy péksüteménybe. Azért kérdezem, mivel nem tudom, hogy a benne lévő szilimarin vegyületkomplex lebomlik-e 120-180 foknál, vagy mennyi a bomlási hője. Ill. hogy valaki csinált-e már ilyet, és milyen tapasztalatai vannak.2018. máj. 6. 16:29
1/1 anonim válasza:
Gondolkozz, miért hidegen sajtolt olaj? Tedd a kisült kenyérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!