Kéne egy kis tanács, Cukrászok/tapasztaltabb hobbi cukrászok. (?)
Eddig mindig fondant használtam, ha olyan tortát csináltam, amit burkolni kellett. (Dr.otker-ét) Mivel a marcipánt nálunk nem szereti senki.
Viszont. Már az utóbbi egy évben is, amint rá tettem a tortára, és elkezdtem ráigazítani, elkezdett, lerepedezni az oldalárol. Amit nem igazán értek, miért, mert eddug semmi baj nem volt vele. Direkt figyelek, hogy ne legyen tul vékony.
Most nem is burkolni akartam, csak a torta egy kis részére, egy kis köpenyt szerettem volna tennni. (Mint ami a szuperhősökön van).
De egyszerűen, szét szakadt, amint felemeltem. Rá se tudtam tenni a tortára, mert ami nem a torta tetején volt, leesett. Ezután, még 3x probáltam meg, különböző vastagsággal, de ugyan ez lett a probléma.
Segitsetek légyszives, mit rontok el? Vagy ez a fajta fondant a rossz, mást használjak? Vagy teljesen mást használjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!