Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez az eredeti tojáskrém...

Ez az eredeti tojáskrém receptje? működik ennyi változtatással?

Figyelt kérdés
sosem készítettem még tojáskrémet csak ettem gyerekkoromban, azt keresem ami retro, semmi modernebb utólagos hozzávaló, random megnyitottam egy receptet csak, ez az eredeti? [link] mert láttam pl. olyat is amibe majonézt is írnak. és még annyi hogy működne vaj helyett olcsó kenhetőbb margarinnal is, vagy elrontaná az ízét?
2021. júl. 25. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Hát, kinek mi az eredeti tojáskrém. Én nem teszek bele ennyi mindent. Főtt tojás, tojássárgája összekeverve annyi étolajjal, amenyit felvest, hogy krémes legyen, utána megy hozzá az apróra vágott tojásfehérje, vöröshagyma, só, bors, és összekever. Nekem ez az eredeti tojáskrém. Aztán ezt ízlés szerint lehet variálni. Lehet hozzarakni tejfölt, mustárt, majonézt, egyéb fűszereket. És ezek szerint olaj helyett a vaj is jó.
2021. júl. 25. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:
azért kételkedem kicsit a vajban mert menzán tuti nem az került bele, az már régen is drága volt :)
2021. júl. 25. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyot néztem az olajon, de kinek mi jön be.

Ne kételkedj a vajban, ez egy igényes recept, de kiválthatod margarinnal is, hogy olcsóbb legyen.

2021. júl. 25. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!