Mennyire élvezhető egy 4 éves tyúknak a húsa?
Figyelt kérdés
Anyám kapta egy ismerőstől,micsoda kincs mondja készítsem el de 5 órája főzöm még mindig nagyon kemény a húsa.
Már dühömben mondtam hogy ez emberi fogyasztásra alkalmatlan
2021. júl. 25. 12:16
1/4 anonim válasza:
Kis lángon fedő alatt, 6-7 órát is lehet főzni ha igényli, a végeredmény nagyon finom szokott lenni!
2/4 anonim válasza:
Öreg tyúkból a leves az fantasztikus lesz, a húsa az kevésbé nagy szám. Célszerű tálalás előtt apróra(kisebb darabokra) vágni, hasonlóan, ahogy az Újházi-tyúkhúslevesbe szokták.
3/4 anonim válasza:
A főtt tyúkhúsból kitűnő hortobágyi palacsinta vagy melegszendvics krém készíthető, úgy élvezhetőbb.
4/4 anonim válasza:
Nagyapáméknál voltak ilyen matuzsálem tyúkok, amik csak akkor lettek levágva, ha már nem tojtak. Előbb meg lettek főzve (vagy fél napig főttek), aztán sütve és úgy már ehetőek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!