4 eves kislanyomnak szivarvany szinu tortat sütök. Tudnatok mondani valami finom kremet bele?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 22:49
1/13 anonim válasza:
Nem jó a kategória. Sztem eteleknél tobb segitseget kapnal!:)
2/13 A kérdező kommentje:
Igen igazad van. Köszi☺
2017. júl. 20. 23:07
3/13 anonim válasza:
Én mostanában arra függtem rá, hogy mindig málnahabot rakatok bele.Lehet kapni kész port, és apszolút nem folyik szét a tortában.Azt hiszem, dr.Oetkeres, de nem vagyok benne biztos.Amikor szivárványos tortám volt, úgy kértem, hogy csoki-málna felváltva.Igazából szerintem nem volt olyan feltűnő, de ha semmikép nem akarod elrontani, akkor dr.Oetker Aranka krémpor vagy vanília krém.
4/13 anonim válasza:
Nem egyértelmű a kérdés.A külső díszítés lesz szivárványszínű, vagy a krémmel kellene prezentálni a szivárvány színeit?
5/13 anonim válasza:
Huu, nagymamám finom vaníliás vajkréme örökké megmarad bennem, tudom ajánlani!
6/13 A kérdező kommentje:
4-es a piskotak lesznek különbözö szinüek es azok köze kellenn valami jo krem, mert a multkori kremem nem sikerült.
2017. júl. 21. 02:06
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat.
#5 esetleg egy receptet nem tudnal irni?
2017. júl. 21. 02:07
8/13 anonim válasza:
Nem tudom mért lett lepontozva az 1# válaszom, pont h segiteni szerettem volna, mert itt csak több válasz erkezik. Ahogy látom át is lett rakva másik kategóriába. Hát igy adjon tanácsot az ember.😉😉😙
9/13 A kérdező kommentje:
Utolso. Nem en pontoztalak le.
2017. júl. 21. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!