Van olyan oldal ahol ha beirom milyen alapanyagok vannak otthon, akkor kiirja hogy milyen főtt/sült ételeket lehet összehozni belőle?
Köszönöm! Beírtam az alábbiakat: tarhonya, újburgonya, parasztkolbász, nyers virsli, paprika, paradicsom, kenyérszalonna.
A találatoknál viszont nem írt ki semmit. Ezek szerint ezekből az alapanyagokból semmit se lehet főzni?
Egyenként írd be az alapanyagokat, és mindig várd meg, míg felkínálja a saját kis listáját, hogy abból válassz (és válassz is belőle). Ha valamelyik alapanyagodat nem ismeri, akkor szerintem nem ad ki semmit, vagy ha nincs olyan étel, amiben az összes felsorolt szerepelne, akkor sem.
Pl. az újburgonya helyett csak burgonya volt, a nyers virsli helyett meg simán "virsli" kellett. Ha mind a hatot beírtam, nem talált semmit, de ha csak a tarhonya, burgonya, paradicsom hármast írtam be, akkor kijött többféle pásztortarhonya meg egy paprikás krumpli recept is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!