Milyen meleg reggeliket tudtok ajánlani?
Szeretnék változatos meleg reggeliket készíteni. Kinek mi esik legjobban reggel, ami azért nem terhelő, de tápláló?
A szendvicseket, müzlit meguntam.
Eddig ezeket ismerem/szoktam készíteni:
Zabkása (banános/almás/csokis - ritkán veszek zacskósat is)
Melegszendvics
Rántotta, tükörtojás, főtt tojás
Sült/főtt virsli
Tejbegríz/tejberizs
Palacsinta
Nekem a rántotta vagy a tükörtojás. Igazából mindennap ezt eszem. Ezért kb estig elvagyok.
Annyi jutott gyorsan eszembe ha csak magadnak kell, akkor 2 nagyobb darab krumpliból tócsni. Az is jó lehet még legalábbis én enném :)
Bundás kenyér: sajttal/ketchuppal/tejfollel-snidlinggel
Ennek az édes verziója az, ha vanilas cukros tojásba kalácsot forgatsz, és azt sutod ki vajon. Fahéjas porcukorral hintsd meg mintán kisült.
Oooo, köszönöm, ezek nagyon jók! Azt a kalácsos dolgot meg is kívántam, még nem hallottam róla.
Köszönöm!
Bögrés süti mikroban: végtelenségig lehet variálni és egy pohár hideg tejjel nagyon finom reggeli.
Sima vagy kakaós tésztat variálj:
- csokis
- csoki pici rumaromaval
- ugyanez kokuszreszelekkel
- bármilyen gyümölcs
- kekszdarabok
- Nutella
- mogyorovaj
2 akkor nem csak én vagyok elvetemült. :)
Mindig megszólnak amikor sajtot teszek 2 bundás közé, hadd olvadjon meg.
Francia melegszendvics jöhet? Ha ismered, és unod, akkor sorry.
Kenyeret megkensz besamell mártással, erre jöhet sajt és sonka, majd újabb adag besamell, majd kenyérrel zárd le. A kenyerek külső oldalait süsd meg vajon sima serpenyőben. Ha osszesult, vedd ki és a serpenyőbe uss egy tojást. Ha kész, tedd a tukortojast a szendvicsre, salátával, paradicsommal nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!