Jó lehet még a hús?
Csütörtökön kiolvasztottam csirkemellfilét, amit akkor este bepacoltam. Holnap délután sütnem grillen. Jó még?
Nem budos, el van zarva a hűtőben
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Biztos nem lesz romlott, de ha a csirkehús 3 napig áll a pácban, az nem szokott neki jót tenni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
2-es: minél tovább áll a hús a pácban, annál jobb lesz, és ezen a belinkelt blog sem változtat.
A híres német Sauerbraten legalább két hétig pácolódik, mielött elkészítik, és nem véletlenül.
De a kérdésre válaszolva: igen, jó még a hús, nyugodtan süsd meg.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#3
Ezért a hozzászólásért kár volt koptatnod a billentyűzetet!
A "híres német sauerbratent" ugyanis SOHA NEM csirkéből készítik és nem hetekig rohasztják.
"Angolról fordítva:
A Sauerbraten egy hagyományos német sült, erősen pácolt hús. Németország nemzeti ételének tekintik, és gyakran szolgálják fel német stílusú éttermekben nemzetközi szinten. Különféle húsokból készíthető, leggyakrabban marhahúsból, de lehet vadhúsból, bárányból és birkahúsból, sertéshúsból, lóból is."
Hol látsz te itt csirkét???
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
4-es:
a szövegértésed egyenlö a nullával.
Sehol nem írtam, hogy a Sauerbraten csirkéböl készülne, hanem csak azt, hogy hosszú ideig pácolják.
Ezt is azért, mert a kérdezöt az érdekelte, hogy lesz-e baja a húsnak, ha nem csak egy-két óráig pácolja, és erre egyértelmüen nem a válasz, a kettes által belinkelt bloggal ellentétben.
Szóval még egyszer (remélem, így megérted te is)
A csirkének semmi baja sem lesz, ha egy-két napot pácolódik.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Na jó lett, kérdező?
Én nem mertem volna már megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!