Pizzát szeretnék sütni. Lenne egy pár kérdésem. Segítene valaki?
Tésztához nem értek, de feltétnek csak a fantáziád szabhat határt!!! Sonka, szalámi, bacon, csirkemell, tojás, kolbász, bab, ananász, paradicsom, szóval bármi... :)
Kedvencem: paradicsom, csirkemell, hagyma, uborka, fokhagymás tejföl és Taco fűszer.
Don Pepénél árulják, aztán mióta lehet kapni a Tescóban Taco fűszert már itthon csinálom. Csak bolti pizzalappal.
A pizza teszta nem ordongos dolog. Liszt so felfuttatott eleszto. Az elesztot felfuttatod tejben egy kis cukorral. A lisztet egy talba teszed, adsz hozza sot, es raontod a tejes elesztot. Ezt jol kidolgozod, hogy ugymond holyagosodjon a teszta. Ennek nem tul kemeny tesztanak kell lennie...ha egy picit ragad a kezedhez sem baj. En szoktam bele egy kis oreganot tenni. Hagyon kelni egy orat langyos helyen. Majd kiolajozott tepsibe, vizes vagy olajos kezzel belenyujtod. Ekkor mehet ra a feltet. Pizzaszosz, de ha nincs akkor en sima paradicsompurebol, kecsabbol, oreganobol, fokhagymabol szoktam keverni egyet. Megkened vele az alapot, es mehet ra a sonka gomba hagyma szalami...stb amit szeretsz.
Jo etvagyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!