Mivel pótolható a ciklafilamon?
Figyelt kérdés
Emésztőrendszeri problémák miatt a háziorvos azt tanácsolta, hogy kerüljem fűszeres ételeket, főként a hagymát és csípőspaprikát és ciklafilamont. Az utóbbi kedvenc fűszerem, nélküle minden hús ízetlen, nem is nagyon étvágyam.2021. júl. 7. 20:13
11/13 anonim válasza:
:)
Nem veszem annak, de maggifűnek is szokták hívni, én meg pl. se a kérdező által írt nevét, se az általad írt vegetafű nevet nem hallottam még.
De itt egy link erről, nézd, mennyi neve van.
Gondolom a többi meg ízlelés kérdése, számomra "halvány" zelleríze van, de ne mi döntsük el, majd a kérdező megírja, hogy jó-e neki vagy sem.
12/13 anonim válasza:
Igen, nem kellene nekem válaszolni, az előbb a te linked adtam meg, ez a jó:
13/13 anonim válasza:
Leginkább a zeller levelének van hasonló íze, de pótolni az sem tudja. Viszont elég intenzív íze van, ezért zellerlevéllel feldúsítva kevés lestyánnal is el lehet érni egy majdnem megfelelő ízhatást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!