A szüleid vagy te főzöl jobban, neked mennyire ízlik a saját főztöd?
Alapvetően néhány étel van, amit én sose tanultam meg rendesen, szóval anyukám jobban megcsinálja.
Nálunk az a "probléma" hogy anyu (kb 50) gyűlöli a nagymamám (kb 80) főzési stílusát, ami ez a tipikus magyaros, ezért úgy nőttem fel, hogy nálunk a leves az pl vízben úszó főtt zöldségek, minimálisan kevés sóval, egy miniatűr adag könnyel és ennyi. Húst nem szereti megenni, és a készítése közben folyamatosan öklendezik, szóval azt kb heti egyszer ettünk. És én mindig gyűlöltem az ételeket, amíg rá nem jöttem, hogy létezik olyan étel, amiben van zsiradék, vannak fűszerek, stb.
Szóval ezen okból kifolyólag én a saját ételeimet jobban szeretem. Nem főzök olyan zsírosan mint a mama, de igenis használok zsiradékot, használok fűszereket, stb. Egyébként anya úgy szívesebben megeszi a húst is, ha én készítem el, nekem meg nem okoz gondot.
"egy miniatűr adag könnyel"
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!