Miért ragad a papír a muffinra?
Figyelt kérdés
Valamit rosszul csinálok?Nekem mindig beleragad a fél muffin a papírba,és ugyan úgy csinálom a tésztáját ahogy le van írva és mégis.Ha kihűlt akkor is ragad érdekes anyósnak nem ilyen.Ő is formába meg papírba csinálja,vagy az számít,hogy az enyém gáz az övé villanyos sütő?Mit csináljak velük?2008. dec. 8. 14:26
1/4 anonim válasza:
szia! ugyan csak gyerek vagyok, de már sütöttem muffint, és szerintem az a baj, hogy kevés a vaj a tésztában... vannak ilyen receptek, nekünk is tök hülyeséget írt a könyv, de próbáld meg több vajjal
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,majd nézek ilyen receptet mert amit én csinálok abban nincs vaj.És ugyanezt csinálja anyós is,azért gondoltam a sütőre.De lehet,hogy vajjal nekem is jó lenne.
2008. dec. 8. 14:54
3/4 anonim válasza:
Én papír nélkül szoktam sütni, és nem ragad bele a formába!
4/4 anonim válasza:
vajazd ki a papírt.nekem sose ragad bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!