Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hab muffinra? (lent kifejtve)

Hab muffinra? (lent kifejtve)

Figyelt kérdés

Muffint szeretnék díszíteni, de robotgép és kézi habverő hiányában a tojásfehérjét nem tudom felverni.

Az lenne a kérdésem, hogy ismertek olyan recepteket, amiből ez a lépés kihagyható?

Olvastam párat neten, de kép nélkülieket találtam csak, és nem tudom mennyire lenne tartós.. :S

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. szept. 29. 22:27
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést, de ha az a probléma, hogy nem tudod felverni, akkor tányérba a tojás és szépen villával, mint amikor még nem volt robotgép ;)
2011. szept. 29. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Villával fel tudom verni annyira?
2011. szept. 29. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Villával neki ne állj, egy élet, mire elkészül. És szerintem nem is lesz olyan kemény, legalábbis én próbáltam, de a kezem előbb adta meg magát.

Miért nem csinálsz másfajta díszt rá? Pl. cukormázat, ahhoz nem kell habot verni.

2011. szept. 29. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Marcipánmasszára gondoltam még, hogy azt veszek, mert most le van árazva aldiban :D csak lesz egy csomó szabadidőm, gondoltam akkor többfélét is kipróbálnék. De valószínűleg akkor marad a marcipános verzió :)

köszönöm a válaszokat :)

2011. szept. 29. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!