Ha a csirkemellet gyorsan magas fokon sütöm akkor is száraz lesz?
NEM, a csirkemellet eleve úgy kellene sütni, hogy forró serpenyöben, nagyon kevés zsiradékon átpirírtod a szeleteket, amíg szép sült szinük lesz mindkét oldalán, kb 5-5 perc alatt oldalanként.
Így puha, szaftos lesz, és finom.
Ahogy az első írta, a csirkemell nem lesz száraz, ha nem szárítják ki.
A tejben áztatás teljesen értelmetlen dolog, ettől csak több víz lesz benne, más eredménye nincs.
Ha gyorsan, magas hőfokon sütöd, puha, omlós, szaftos húst kapsz, ha sokáig, lassan főzöd vagy párolod, akkor száraz, szálas, fojtós lesz az eredmény.
A csirkemelett pont, hogy gyorsan es magas homersekleten sutjuk max 4-5perc oldalankent szeletvastagsagtol fuggoen.
A lassu, alacsony homersekleten torteno hokezeles csak a zsiros vagy oreg husokra vonatkozik.
egy szakacs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!