Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kemény tojást szeretnék,...

Kemény tojást szeretnék, viszont túl sokat tettem a lábasba egyszerre, és a víz még mindig nem forrt föl; egyet megkóstoltam, és a sárgája száraz, a fehérje viszont "trutyis" (nedves, mállik)... lesz még ebből jó kemény tojás, vagy ez már túlfőtt?

Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem forrt fel, akkor meg se főtt, nem hogy túlfőtt.


Mindegy mennyit teszel bele.


Keménytojást forrástól számítva 10 percig kell főzni

2021. jún. 12. 00:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
És ez így mennyire ehető?
2021. jún. 12. 00:48
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Én biztos nem enném meg
2021. jún. 12. 00:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eléggé érdekes az eredményed, mivel először mindig a fehérje keményedik meg és a sárgája maradhat lágyabb.

Nem tudom neked hogy sikerült az ellenkezője, de ha nem felel meg a végeredmény, akkor lehet továbbfőzni. Túlfőzni nem tudod.

2021. jún. 12. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!