Proteingolyónak a "tésztájából" készíthetek fehérjeszeletet? Hogyan?
Figyelt kérdés
Ez lenne az alaprecept, csak kókuszreszelék nélkül. Picit híg lett és nehezen formázható, de majd még csiszolgatok ezen. A lényeg, hogy egy kókuszgolyóhoz hasonló tésztából hogyan készíthetek csokit? Ha lefagyasztom, és kiveszem később, akkor idővel kiolvadna? Vagy ha hűtőbe teszem, akkor nem fog és bármikor ehetem?
2021. márc. 13. 23:09
1/1 anonim válasza:
A hűtőben, az állás során még keményedik, most már biztos jobban formázható. A magad fehérje tartalma miatt romlékony, fontos, hogy hűtőben tárold.
A müzliszeleteket legtöbbször készre sütik, itt van pl. pár recept: [link]
Ezeket lehet is variálni, jó kísérletezést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!