Vendégek jönnek és kivételesen szeretnék nem megőrülni a konyhában aznap, amikor jönnek. Baconbe tekert tejszínes csirkemell, és fincsi szaftos csirkecomb lesz a menü, édes és sima burgonyapürével. Lesz torta, mert van ünnepelt is a vendégek közt és még medvehagymás pogácsára gondoltam, mert rengeteg a medvehagymám. Ezek közül mit készíthetnék el, vagy elő, előző nap? Akár úgy is, hogy megpucolom a krumplit, hogy másnap már csak főzni kelljen. Ilyet lehet? Frissen szeretnék tálalni, de minél több dolgot megcsinálnék előző nap. Kezdő vagyok vendégül látásban, megköszönöm a segítséget.
2021. jún. 6. 08:01
1/9 anonim válasza:
A krumplikat megpucolhatod előzőleg, igen, csak tedd hideg vízbe őket! Szerintem a tortát simán megcsinálhatod előre, annak talán még jobb is, ha áll egy napot a hűtőbe. A pogácsának esetleg előre megcsinálhatod a tésztáját, aztán berakod a hűtőbe, és majd aznap kisütöd.
2021. jún. 6. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
A csirkemellet is betekerheted a szalonnába és lefűszerezheted a csirke combokat.
2021. jún. 6. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
A tortát és a pogácsát egyértelműen.
A burgonyapuret is lehet előtte, én személy szerint másnaposan imádom, sütőben melegítve, sajttal a tetején, de tudod, hogy a többség Nem ez csak frissen jó.
A csirkemellet meg lehet sütni előre a baconnel, aztán a tejszínben már csak fel kell melegiteni.
A szaftos csirkecomb nem tudom mit takar
2021. jún. 6. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Mindent megcsinálhatsz, illetve előkészíthetsz előző nap, kivéve a csirkét, mert az csak frissen jó.
Legalábbis én az előzőnapi, felmelegített csirkének mindig érzek egy olyan ízét, amit nem kedvelek.
2021. jún. 6. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
A csirkét is lehet, de elözö nap csak addig készíts el, hogy megpuhuljon, az átsütést, utófüszerezést frissen csináld.
2021. jún. 6. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A csirkét frissen fogom, de jó ötlet a baconbe tekerés, meg a fűszerezés előző nap. A krumplit, ha felvágom, beteszem vízbe előző nap, nem szívja be magát vízzel és lesz rossz ízű? Lehet butaságot kérdezek, de inkább, mert ha tényleg lehet, ezeket a kukta melókat megcsinálnám előtte nap.
2021. jún. 6. 11:15
7/9 anonim válasza:
#6 Nem lesz tőle rossz ízű, a víz igazából azért kell, hogy lassítsa az oxidációt, jah meg szerintem amúgy tedd be a hűtőbe.
2021. jún. 6. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Krumplit nem hamozunk elore, a hidegvizbe allas egy nap alatt tonkre teszi. Pont az a legkevesbe pepecs es csak frissen jo!
DE minden mast elkeszithetsz elore nyugodtan!
2021. jún. 6. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
A csirkemellet befűszerezve betekerheted a bacon-be,a szaftos csikecombot pedig pácold be már előző nap hogy tényleg szaftos is legyen.A tortát is elkészítheted nyugodtan és a pogácsát is mert az én észrevételem szerint másnap sokkal finomabbak az ilyen jellegű dolgok mert összeérnek az ízek úgy rendesen.A krumplipüréket aznap frissen csináld
Egy tipp ha belefér akár gyümölcslevest is csinálhatsz szintén 1 nappal előtte mert úgy még finomabb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!