Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütőpapír vagy zsírszegény...

Sütőpapír vagy zsírszegény kakaópor miatt ragadt le, amit sütöttem?

Figyelt kérdés

Másik papírral működött, de akkor nem volt benne kakaó. Megkockáztathatom az új papírral sütést úgy, hogy teszek bele kakaóport, vagy lehetséges, hogy amiatt ragadt le a papírra?

Szóval kakaó vagy sütőpapír volt a hibás?



2021. máj. 30. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Inkább a sütőpapír.
2021. máj. 30. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Rendesen össze volt dolgozva a tészta?
2021. máj. 30. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy, mint mindig. Csak elfogyott az előző sütőpapír, és ki akartam próbálni kakaóval. Pechemre a kettő pont egyszerre történt.
2021. máj. 30. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

fehér vagy barna volt a papír?

A barna szilikonos. Drágább, de ezerszer jobb.

2021. máj. 30. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem szilikonos volt. De ezelőtt sem, és jól működött vele. Az új, szintén nem szilikonossal is jól működik, csak kakaóval még nem próbáltam.
2021. máj. 31. 09:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!