A kelleténél több tejfölt tettem a rakott krumplira. Kisül belőle idővel?
Sose csináltam még rakott krumplit, és megkívántam.
Lisztet nem tettem a tejfölbe, csak egy kis sót, valamint nem tettem még rá a sajtot
Amikor raktam a rétegeket, akkor kicsit kevésnek tűnt a nedvesség a krumplihoz, tojáshoz és kolbászhoz képest, de most ahogy sül, most pont az ellenkezője alakult k
Ha tovább sütöm, akkor elpárolog belőle a nedvesség?
Lehet benne valami, mert 12%-os tejföllel csináltam, és le is volt takarva az elején 😄
Végülis tanultam belőle, mondom, sose csináltam még 😊
11: ha valamihez hígabb tejföl kell, inkább vizezd fel a 20%-ost.
A 12%-os alig olcsóbb, és ócska minőség.
"Sissy" vödrös tejföl volt, 12%
A végére jól összeállt, miután kihűlt: nyoma se volt plusz nedvességnek alatta, belülről pedig puha volt minden
Persze már csak "volt", mivel mind elfogyott 😋
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!