Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kelleténél több tejfölt...

A kelleténél több tejfölt tettem a rakott krumplira. Kisül belőle idővel?

Figyelt kérdés

Sose csináltam még rakott krumplit, és megkívántam.


Lisztet nem tettem a tejfölbe, csak egy kis sót, valamint nem tettem még rá a sajtot


Amikor raktam a rétegeket, akkor kicsit kevésnek tűnt a nedvesség a krumplihoz, tojáshoz és kolbászhoz képest, de most ahogy sül, most pont az ellenkezője alakult k


Ha tovább sütöm, akkor elpárolog belőle a nedvesség?



2021. máj. 27. 11:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Lehet benne valami, mert 12%-os tejföllel csináltam, és le is volt takarva az elején 😄


Végülis tanultam belőle, mondom, sose csináltam még 😊

2021. máj. 27. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Legalább az volt ráírva hogy tejföl? Vagy esetleg bociföl, farmföl? Mert akkor kuka.
2021. máj. 27. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11: ha valamihez hígabb tejföl kell, inkább vizezd fel a 20%-ost.


A 12%-os alig olcsóbb, és ócska minőség.

2021. máj. 27. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:

"Sissy" vödrös tejföl volt, 12%


A végére jól összeállt, miután kihűlt: nyoma se volt plusz nedvességnek alatta, belülről pedig puha volt minden


Persze már csak "volt", mivel mind elfogyott 😋

Köszönöm a tippeket!

2021. máj. 27. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!