Aki rozsdamentes fazékban/lábasban főz, miben tárolja a maradék ételt?
Figyelt kérdés
Pl káposztás, paradicsomos dolgokat?2021. máj. 25. 13:28
11/17 anonim válasza:
OFF: miért érdekes, milyen anyagból van a lábas? Amiben fözni lehet, abban elvileg tárolni is lehetne.
De sokkal jobb kisebb, kifejezetten élelmiszertárolásra való dobozokba tenni.
12/17 anonim válasza:
11: ezt kérdeztem én is a #10-ben..
Nem értem, mi baja lenne a lábasnak, vagy a kajának.
13/17 anonim válasza:
Benne hagyom a rozsdamentes acél lábasban, és úgy rakom a hűtőbe.
Nagyon ritka az, hogy akár csak nehéz lenne berakni, de olyan pláne nincs, hogy nem fér el. Nagy a hűtő, és nem veszünk annyi szalámit hogy ránk romoljon. (A legtöbb ételt vagy a kamrában, vagy a nagy fagyasztó ládában tartjuk.)
14/17 anonim válasza:
11-es vagyok, a 10-es választ nem láttam, amikor írtam, csak utána.
15/17 anonim válasza:
nálam sose marad annyi ami egy leveses tálba vagy sima tányérba ne férne bele. esetleg rendelt kaja műanyag dobozába, ami utána megy az újrakukába
16/17 anonim válasza:
Ikea 365 üveg tárolóink vannak.
17/17 anonim válasza:
#11 szerintem rozsdamentesnél nincs jelentősége, mennyit áll benne az étel. rézben és öntöttvasban (bevonat nélküliben) a savas ételekbe (paradicsomszósz pl) bele tud oldódni az edény anyaga, bár az már főzés közben megtörténik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!