Milyen bográcsot érdemes venni? Öntvény, rozsdamentes, zománcozott?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 14:22
2/5 anonim válasza:
Rozsdamenteset , ez nem karcosodik nem pattan le , percek alatt tiszta .
3/5 anonim válasza:
Vörösréz. Nagyanyám egyszerűen "cselédbas2ogatónak" hívta.
4/5 anonim válasza:
Nekünk van öntvény és zománcozott is.
A férjem az öntvényre esküszik, nekem a zománcos a szimpatikusabb, mert valahogy tisztábbnak érzem elmosás után.
A lényeg, hogy mindkettőben hibátlan és mások által is egekbe dicsért kajákat főzünk.
5/5 anonim válasza:
A rozsdamentes csak híg ételekhez jó, mert egy sűrű pörkölt odaég benne. A vas/öntöttvas főzés szempontjából jó, de macerás rozsdamentesen tárolni és a benne hagyott étel akár egy éjszaka alatt erősen vasízű lehet.
Vörösréz üstben még csak zsír sütöttem disznóvágáskor, arra jó volt, de még jobb pálinkafőzőnek :)
Szerintem a legjobb, a hagyományos zománcozott bogrács. Kicsit vigyázni kell rá, hogy ne pattanjon meg a zománc, cserébe kevésbé ég oda az étel, nem lesz mellékíz és viszonylag könnyű tisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!