Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkéből valami finomság?...

Csirkéből valami finomság? Aminek nem kell sok idő a páchoz:D

Figyelt kérdés
Mármint ne olyanokat irjatok amit fél nap pácban kell tartani.
2010. aug. 24. 11:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Oksi!!! És a krumplival mi legyen, hogy ne legyen száraz?:D Vagy arra is olajat gondolom, meg alul egy kis vizet.
2010. aug. 24. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Amit írtál nem rossz. Hagyma karikák, rá a fűszeres pipihús, ezt leöntöd a fokis tejföllel. Alulra tegyél kis olajat. Körberakod félbevágott, félig vízben megfőtt krumplival. Alufólia a tálra.Az utolsó 5-10 perc fólia nélkül.
2010. aug. 24. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 Carena ***** válasza:
Írtam az imént,hogy öntsd le olajjal! :-D Gondolom most csinálsz ilyet először! Ha olajjal öntöd le nem lesz száraz!
2010. aug. 24. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mindig sörös, vagy boros csirkecombot készítek. Mármint ha nincs időm pácolni. Csak simán fűszerezem, só, bors, darabolok bele kb. 2 fej vöröshagymát, 3 gerezd fokhagymát, serpenyőbe teszem, felöntöm sörrel, vagy borral. Ebben megfőzöm puhára. Ha kész kiveszem a húst, a szaftot felöntöm egy kis tejszínnel, gyorsan botmixerrel leturmixolom benne a hagyma darabokat, visszateszem a combokat!
2010. aug. 24. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!