Csirkéből valami finomság? Aminek nem kell sok idő a páchoz:D
Figyelt kérdés
Mármint ne olyanokat irjatok amit fél nap pácban kell tartani.2010. aug. 24. 11:56
11/14 A kérdező kommentje:
Oksi!!! És a krumplival mi legyen, hogy ne legyen száraz?:D Vagy arra is olajat gondolom, meg alul egy kis vizet.
2010. aug. 24. 12:49
12/14 anonim 



válasza:





Amit írtál nem rossz. Hagyma karikák, rá a fűszeres pipihús, ezt leöntöd a fokis tejföllel. Alulra tegyél kis olajat. Körberakod félbevágott, félig vízben megfőtt krumplival. Alufólia a tálra.Az utolsó 5-10 perc fólia nélkül.
13/14 Carena 



válasza:





Írtam az imént,hogy öntsd le olajjal! :-D Gondolom most csinálsz ilyet először! Ha olajjal öntöd le nem lesz száraz!
14/14 anonim 



válasza:





Én ilyenkor mindig sörös, vagy boros csirkecombot készítek. Mármint ha nincs időm pácolni. Csak simán fűszerezem, só, bors, darabolok bele kb. 2 fej vöröshagymát, 3 gerezd fokhagymát, serpenyőbe teszem, felöntöm sörrel, vagy borral. Ebben megfőzöm puhára. Ha kész kiveszem a húst, a szaftot felöntöm egy kis tejszínnel, gyorsan botmixerrel leturmixolom benne a hagyma darabokat, visszateszem a combokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!