Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan, milyen alakzatban...

Hogyan, milyen alakzatban érdemes feltenni a palacsintára a tölteléket?

Figyelt kérdés

Hogy szoktátok rákenni például a lekvárat? Van aki a csíkra esküszik, van aki telibe megkeni az egészet, vagy van aki csak egy kupacba odateszi a közepére. Néhányan félkörben kenik meg. Ti hogy szoktátok?


(Értelmes válaszokat légyszi, ez egy fontos kérdés.)



2021. máj. 19. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Az egészet kör alakban, azon az oldalon, ahonnan indul a feltekerés, kicsit vastagabban.
2021. máj. 19. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Egyenletesen megkenem az egészet.
2021. máj. 19. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
A lekváros meg a kakaós palacsintát teljesen megkenem/szórom. A lekvárost háromszögbe hajtom össze, a kakaóst tekerem. A nutellásat meg a túrósat viszont csak középen egy csíkban szoktam megtölteni mert a nutellás tömény egészben a túrósban meg sok lenne a töltelék. De azokat is feltekerem
2021. máj. 20. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Megkenem az egészet.
2021. máj. 27. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!