Palacsintába a túrót mivel érdemes ízesíteni?
Figyelt kérdés
Szóval,hogy finom legyen.2017. ápr. 12. 19:44
1/11 anonim válasza:
Tejföl,porcukor és reszelt citrom héja
2/11 anonim válasza:
Vaníliával és citrommal szoktam.
4/11 anonim válasza:
Cukor, vaníliás cukor, mazsola, reszelt citromhéj
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!A citromhéj kihagyható?Nekem az nem nagyon jön be,meg tele van méreggel.Éttermekben is ezekkel ízesítik,mert azoknak olyan különleges ízük van.
2017. ápr. 12. 19:55
6/11 anonim válasza:
Kihagyhatod a citromhéját természetesen. A túrót viszont nem álá natúr kell bele tenni, egy kis tejföllel kell összekeverni, aztán így bele a mazsola, cukor, ízlés szerint.
7/11 anonim válasza:
Tejföl, cukor, vanília, citroméj. :) Egyébként ha jól megmosod a citromot, annyira, hogy leszedd róla a viaszréteget, akkor nyugodtan reszelheted, nem lesz baja. :)
Illetve ahogy előttem is írták, a túrót mindenképp krémesítsd a tejföllel még az ízesítés előtt, különben majd csak gurulgatnak össze-vissza a darabkák. :)
8/11 anonim válasza:
A tejfölt helyettesítheted natur joghurttal is.
9/11 anonim válasza:
Ha bio citromot veszel, annak felhasználható a héja, ha egyébként szereted!
10/11 anonim válasza:
eperjoghurt, eper apróra kockázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!