Írnátok muffinhoz krémeket, ami nem folyik ki?
Figyelt kérdés
Próbáltam pudingot rakni bele de kifolyt.Másnál amúgy hogy nem folyik ki?😅2021. máj. 19. 16:42
1/3 anonim válasza:
Picivel főzd sűrűbbre a pudingot (kevesebb tej). A feleségem általában nutellát tesz bele, az is jó sűrű, és nem folyik ki.
2/3 anonim válasza:
Sűrűbbre csináld maga a muffin masszáját, tegyél több lisztet. Én 30 dekát teszek 12 db-hoz. De arra is kell figyelni, hogy minden felőlről lepje a massza a lekvárt, mikor beleteszed a közepébe. Ha ellepi és sűrűbb a massza, akkor valószínűleg nem fog kifolyni.
Vagy készíts csoki darabkásat, a milka elég kemény, lehet potyogtatni belé is és a tetejére, elég finom és az nem fog kifolyni, csak kicsit meglágyul. Az a kedvencünk, vagy a szárított gyümölcsös. Sonkás-sajtost is készíthetsz, hagymával, paprikával. Kihagyod a cukrot, helyette 3 csipet só. Annál az sem baj, ha látszólag a széleit éri középen a sonka/sajt/zöldség, mert a tetejére még jön egy jó kanál massza és reszelt sajt, ami majd szépen ráolvad. Érdemes kipróbálni azt is.
3/3 anonim válasza:
Utólag teszed bele a krémet, vagy még sütés előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!