Ez a tyukhusi leves recept jo igy?
Elsonek csinalnek tyukhuslevest. Ezek a receptek nagyon szimpik szerintetek melyik a jobb?
Vagy
Koszonom szepen :)
Mivel a boltban kaphato zoldsegeknek semmi ize, max falusi sajat termesztesu zoldsegekbol es tyukbol lehet igazan jo izu levest fozni, amit tenyleg sozni kell igy nyugodtan dobj bele 1-2 leves kockat!
Nem ront rajta, hanem pont hogy zamatosabb lesz.
Sajnos ez van. Nagyanyaink husleveset ma mar nagyon nehez reprodukalni.
A leveskocka minden ételt tönkretesz!
A "mai" zöldségek ugyanolyan jók, mint régebben, csak valamivel többet kell esetleg beletenni.
Figyu! A receptet el sem olvastam ... minek? Tyuk fozes lenyege a lassu tuzon fozes (takarekon!) es hosszu ideig :) Nem kell ehhez recept.
Darabold fel a tyukot es kezd el fozni ... habozd le amikor felforr es utana fuszerezd be (szemes bors, so, hagyma, fokhagyma, paprika-paradicsom, szerecsen dio) ... lassu tuzon fozd legalabb 1,5 orat ... utana tedd bele a leveszoldseget (sargarepa, feherrepa, zeller, karalabe, kelkaposzta, zoldborso, csiperke gomba) ... fozd tovabb meg lassu tuzon 1,5 orat es kesz is az aranysarga tyukleves :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!