Ez a tyukhusi leves recept jo igy?
Elsonek csinalnek tyukhuslevest. Ezek a receptek nagyon szimpik szerintetek melyik a jobb?
Vagy
Koszonom szepen :)
Az elsö recept tökéletes, de arra figyelj, hogy ehhez tyúk kell és nem csirke!
A tyúk öregebb állat, tovább kell főzni, viszont ennek lesz csak rendes íze meg állaga.
Ha csirkéböl próbálod készíteni, akkor a hús pillanatok alatt szétfő, és íze is alig van.
Sok sikert!
Tyukrol csinalom :) nagyon nagyon szepen koszonom :)
Esetleg leveskocka pluszba mehet bele vagy csak elrontana?
Az első recept szerint csináld!
Nekem a másodiknál totál érthetetlen, hogy miért is kellene a húsokat órákig kiáztatni, eleve a sárgarépának több kell lennie mint a fehérnek, és nem teszünk bele 2 db. zellert (persze ez a nagyságtól is függ, de nem írta) Vannak csecsemőfej nagyságú zellerek is. Hiányolom belőle a cikk kelkáposztát is. Szóval, nekem felejtős lenne a 2-es, te se így tanuld meg!
És ne legyen sótlan, mert az ront a zamaton.
Persze ezalatt nem azt értem, hogy sózd el!:)
#7
Részemről nagyon szívesen!:)
(6-os)
Na, Isten barma megjött mind a 39%-ával, MINDENKIT lepontozni!
Semmi rosszat nem kívánok neki, mert láthatóan csőstül kapja az élettől, amit megérdemel! Csak így tovább!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!