1/7 anonim válasza:
hogy lazább legyen a tésztája.
De van sütőporos zserbó-recept is...
2/7 anonim válasza:
Mert egy élesztővel könnyített vajas tészta.
3/7 anonim válasza:
Nagyon fáradt lehetek, mert úgy olvastam a kérdést, hogy miért kell a zsebórába ébresztő.
6/7 anonim válasza:
Azért, mert az emeli meg a tésztát. Habár a zserbóba kevesebb kell mint mondjuk a kenyérbe vagy a pogácsába. A sütemény tésztája olyan, hogy kicsit "rágósabb", tehát magasabb sikértartalnú. Léynegében egy édes kelt tészta. Ha nem tennéd bele, nem lenne mi megemelné, és nagyon tömény, kőkemény lenne
7/7 anonim válasza:
Na, már ide is betört a sütőporos kotyvasztás... élesztővel csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!