Milyen mártogatóst csináltok zöldségekhez?
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 10:48
2/6 Sunshinedoll válasza:
hummusz (nem csak a snassz változatot, van, hogy teszek bele céklát, paprikát, avokádót, mikor milyenhez van kedvem), padlizsánkrém, kesudióból szoktam krémsajtot csinálni.
4/6 anonim válasza:
Nálunk az abszolút kedvenc a Gorgonzola sajt - tejszínkrémsajt - fokhagyma - durvára törött bors + pirított dió apróra vágva.
Ezt összekeverem, és kész. A gorgonzola annyira finoman aromás, hogy 20 deka Philadelphia-hoz bőven elég 5 dkg.
6/6 anonim válasza:
nálunk is a kéksajt a nyerő. joghurt/tejföl, fokhagyma és a reszelt sajt. legjobb
vagy a humuszhoz hasonlóan konzerv babból lehet csinálni babkrémet, kis vízzel meg lilahagymával összeturmixolva
kicsit drágább kategória a guacamole
vagy sima ketchup
vagy mejonéz és tejföl keveréke
vagy fokhagymás tejföl
vagy joghurtba beleteszek minden zöldfűszert ami van itthon és összekeverem. ilyenkpr kcisit kell pár órát várni hog yösszeérjen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!