Hány tojás kell a rántottában? Olajat és tejet először öntsek vagy bele mikor már fől?
“ Tyuha barlangbol jottel?”
Írja ezt a komondor 64-es versenyző. 😂
Rátottát csinálhatsz csak tojásból is, bár én szoktam egy kicsit turbózni.
Talán így neked is ízlene:
Egy kis olajban pirítunk egy kiseb fej hagymát felkockázva egy serpenyőben. Két darab tojást egy pohárba feltörök, adok hozzá egy két csipet sót, majd egy villával összekeverem a fehérjét a sárgájával. (Mi még sonkát is szoktunk néha hozzá adni, azt is felkockázva, a hagyma után, még a tojás elött adjuk hozzá.) Ezután a pohárban lévő tojásokat beleöntjük a serpenyőbe. Folyamatosan kavarjuk egy fakanállal, míg úgy nem véljük, hogy megsült. Tálalni mi paradicsommal szoktuk.
Remélem segíthettem, persze ez nem egy pontos recept, illtve ízlés szerint is fűszerezheted :).
A Háborgó Mélység című filmben ezt mondja a szakács:
" A tökéletes tojásránotta két tojásból készül,amatőrök tejet is tesznek hozzá,ám ez végzetes hiba."
15: :-D :-D :-D
Na de most tényleg....
A kérdező eddig üvegbúra alatt élt? Soha nem látta anyját-apját rántottát készíteni? És se a google, se a youtube nem működik a számítógépén...?????
De én kérek elnézést, ha trollságra gondolok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!