Mivel kenjem le a kalács tetejét tojás helyett, hogy fényes legyen?
Figyelt kérdés
A tojás és a sima tehéntej érzékenység miatt nem játszik, de a tej és tojásmentes kalácsok teteje mindig olyan matt marad. Van valami ötletetek mivel kenhetném le, hogy fényes legyen?2021. ápr. 2. 22:06
1/10 anonim válasza:
a fényességhez kell a tojásfehérje... Kenheted margarinnal (gondolom, vajat nem használsz), de attól nem lesz fényes.
2/10 anonim válasza:
én mást még nem találtam. ha ízre jó a kalács, nem zavar ha nem fényes
3/10 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod olajjal kikevert növényi tejjel. Én csak hallottam, hogy mások próbálták, de nem hangzik hülyeségnek.
4/10 anonim válasza:
Azonnal sütés után kend be porcukorral kevert citromlével. Nem lesz ugyanolyan, de kívülről szebben fog kinézni, bár a cukor miatt kicsit ragacsos lesz. Viszont kifejezetten jó ízt ad például egy dióskalácsnak.
6/10 anonim válasza:
Én olvasztott vajjal kentem le, olyan fényes hogy ki tudnám magam sminkelni ha belenéznék tükör helyett.
7/10 anonim válasza:
Ja a te esetedben laktózmentes persze.
9/10 anonim válasza:
Vízben feloldok cukrot, és azzal szoktam, gyönyörű fényes lesz
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2021. ápr. 2. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!